Zoeken op trefwoord
  

Naamswijziging Total Collect

Total Collect heet vanaf nu Eeko

Vanaf 2007 verzamelen we zowel onder de naam Total Collect als Eeko lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons in. We zitten sinds een paar maanden in ons nieuwe pand geheel in Eeko stijl, we nemen de telefoon op met Eeko en er wordt hard gewerkt aan een vernieuwe Eeko website. Dit maakt dat het nu tijd is om afscheid te nemen van Total Collect.

Wat verandert er voor jou
Voor jou verandert alleen de website. Met jouw lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons kun je CliniClowns blijven steunen. Voor elke bruikbare cartridge ontvangt CliniClowns een vergoeding van €0,40 en voor elke mobiel ontvangen zij een vergoeding van €3. De inzameling werkt ook hetzelfde, lees hieronder hoe.

Particulieren
Heb je als particulier nog lege cartridges en/of oude mobiele telefoons thuis liggen? En wil je deze doneren aan CliniClowns? Raadpleeg dan hier onze zoekmodule, waarop alle openbare CliniClowns inzamelpunten te vinden zijn.

Zoek een inleverpunt
Geen CliniClowns inzamelpunt gevonden bij jouw in de buurt? Klik hier voor een totaal overzicht van inzamelpunten. Als je jouw cartridges en/of mobiele telefoons verpakt in een envelop, plastictas of -zakje, waarop je duidelijk CliniClowns vermeldt, dan mag je deze ook daar inleveren. De opbrengst komt dan ten goede aan CliniClowns.

cliniclowns.jpg

Bedrijven
Wil je met jouw bedrijf cartridges en/of mobiele telefoons inzamelen? Vraag dan hieronder een gratis inzamelbox aan! Wanneer deze 20 of meer cartridges of mobieltjes bevat, komen wij de box weer kosteloos bij je ophalen. Geef hier ook jouw afhaling aan ons door.

Inzamelpunt worden?
Is jouw bedrijf openbaar toegankelijk? Wil (en kan) je particulieren de mogelijkheid bieden om hun cartridges en mobieltjes bij jullie op locatie in te leveren en zo ook CliniClowns te steunen? Meld je dan hier aan als openbaar inzamelpunt! Jouw bedrijfsgegevens worden dan gepubliceerd op onze website.